Double fronted classic Victorian townhouse

This project involved the refurbishment and reconfiguration of a double fronted, classic Victorian townhouse in Kensington.

The Clients brief was to create a light filled, elegant yet functional family home. As keen art collectors they wanted to create a backdrop for their collection which would enhance each piece.
We worked closely with Interior Designer Atelier T-Delight to rationalise the plan, maximise the feeling of space and bring more light into the centre of the house. This was achieved by extending to the rear and repositioning the staircase freeing up the plan on each level.

kensington-town-house_land_5.jpg
kensington-town-house_land_6.jpg
kensington-town-house_land_3.jpg
kensington-town-house_port_1.jpg
_DSC8476.jpg
kensington-town-house_port_2.jpg
kensington-town-house_land_4.jpg
kensington-town-house_land_7.jpg
kensington-town-house_land_2.jpg